“Als taaltrainers verrijken wij de wereld van de cursist”

Het schept veel voldoening om cursisten te helpen bij het zich eigen maken van de Russische taal. Als taaltrainers verrijken we daarmee hun wereld. Wij zijn opgeleid met de volledige kwalificaties in de Russische taalvaardigheid en werken ook in het Nederlands en Engels. De actuele vakkennis en all-round ervaring is gebaseerd op het freelance doceren van de Russische taal aan taalinstituten in Zuid-Nederland.

Docent Russisch

Bij E-Katerina Taalbureau Russisch worden de werkzaamheden verzorgd door Ekaterina (Katja) Sinnema.

Ekaterina is een gediplomeerd docent “Russisch als vreemde taal” met tweedegraads lesbevoegdheid, afgestudeerd aan de Staatsuniversiteit van Moskou. Zij is een native speaker Russisch, geboren en getogen in Moskou en sinds 1994 woonachtig in Nederland.

In Nederland geeft Ekaterina les in de Russische taal aan verschillende doelgroepen zoals kinderen, middelbare scholieren en volwassenen (zowel bij bedrijven als particulieren). In overleg met de klant wordt het lesprogramma samengesteld, afhankelijk van het niveau, de wensen en doelstellingen.

Als trainer Russisch werkt Ekaterina voor diverse taalinstituten zoals STE Languages en Bogaers Talen.

Meer dan docent Russisch

Examentraining Russisch voor HAVO en VWO

Heeft u voldoende kennis van de Russische taal en wilt u daarin examen afleggen op HAVO of VWO niveau? Ekaterina beschikt over aantoonbare ervaring in het begeleiden hierbij.

Docent Nederlands voor Russisch sprekenden

De docent heeft ruime ervaring met het trainen van Russisch sprekenden in de Nederlandse taal ter voorbereiding van het inburgeringsexamen.

Tolken en vertalen Russisch-Engels-Nederlands

Als tolk-vertaler heeft Ekaterina ruime ervaring opgedaan binnen diverse branches zoals bouw, automotive, voedingsindustrie, high-tech systemen etc.